Біля острова Зміїний гине підбитий крейсер «Москва» – його рятують п’ять кораблів

Відсіч окупантам

Про влучні постріли українського протикорабельного комплексу "Нептун" повідомив колишній народний депутат Сергій Висоцький. За його словами, обидві ракети поцілили в ракетний крейсер “Москва”, який входить до складу 30-ї дивізії надводних кораблів Чорноморського флоту РФ.

"Мені підтвердили: дві ракети українського протикорабельного комплексу "Нептун" здійснили ураження флагману ЧФ РФ ракетного крейсеру "Москва"! Два попадання з двох! Увесь Чорноморській флот Росії виведений для здійснення термінових рятувальних заходів!” – написав екснардеп.

Інформацію про підбиття «Москви», на борту якого перебуває 510 рашистів, підтвердив і Олексій Арестович. «Станом на 20.00 корабель втратив хід. Знаходитьс яв 25 милях від острова Зміїний. До нього висунулися 5 кораблів технічної допомоги. Повітряний простір охороняється. Ступінь ураження не визначений. Полум’я на палубі».

"З флагманом морського флоту крейсером "Москва" сталася якась несподіванка. Сильно горить... Там 510 людей екіпажу, не можемо зрозуміти, що сталося – чи два матроси покурило не в тому місці, чи порушили в черговий раз якісь заходи безпеки, не щастить", – додав радник голови офісу Президента.

Нагадаємо, ще крейсер «Слава» (нині « Москва») збудували 1979 року в Миколаєві. У його корабельній колисці зараз пишуть, мовляв, ми тебе породили, ми тебе і вб’ємо.