На Миколаївсько-Херсонському напрямку за ніч ліквідували 12 солдатів Росії

Коментарi:

На Південному напрямку українські захисники продовжують утримувати звільнені території та дають відсіч ворогові. Так за ніч українські військові знищили 12 окупантів.

У свіжому оперативному зведенні командування "Південь" повідомляється, що ворог продовжує обстрілювати українські позиції, а також проводить інформаційну війну.

"На Миколаївському та Херсонському напрямках наші війська утримують звільнені від ворога території. Ворожі сили продовжують і артилерійські обстріли, і інформаційні атаки на цивільне населення, намагаючись звинуватити в обстрілах саме підрозділи ЗСУ", – йдеться у повідомленні.

Зазначають, що за ніч на південному напрямку противник втратив 12 солдатів та 2 одиниці ворожої техніки.

Ситуація у Чорному морі

Українські захисники повідомили, що істотних змін у Чорному морі немає, зокрема корабельно-катерні групи противника продовжують тримати блокаду портів, чинити психологічний тиск загрозою проведення десантування.

Зберігається висока ймовірність завдання ракетних ударів по об'єктах критичної інфраструктури, – підкреслили військові.

Щодо ранкового вибуху у Чорноморську командування з'ясовує деталі. За попередньою інформацією, постраждалих немає. Що це було – ракетна атака мула щось інше, обіцяли повідомити пізніше.

Нагадаємо, що на Одещині ввели комендантську годину – з 21:00 9 квітня до 6:00 11 квітня. У цей період людям не можна перебувати на вулицях та інших громадських місцях без спеціально виданих перепусток та посвідчень.