Сьогодні в Миколаївському небі встигли збити крилату ракету і літак

Відсіч окупантам

Зараз активні бої йдуть на кордоні Миколаївської та Херсонської області, хоча ворог максимально заходив до Вознесенська. Про це в сьогоднішньому ефірі нагадав голова Миколаївської обласної Військової адміністрації Віталій Кім. Він порадував ще однією гарною новиною

"Сьогодні збили літак і одну крилату ракету. Думаю, летіла не до нас, а в бік Кривого Рогу. Будемо далі працювати над тим, щоб ракети менше нас турбували".

Віталій Кім торкнувся животрепетної теми-сухого закону. Він сказав, що багато хто просить не скасовувати його. Кім каже, що це робиться для того, щоб почав працювати бізнес, і ми стали жити трохи вільніше. Але закликав не забувати про те, що все ще діє комендантська година, а пияцтво будуть жорстко припиняти. Якщо вихідні покажуть негативний результат, то продаж спиртного знову заборонять.

А ось щодо продовольства, тобто проблеми з логістикою в селах. Але зараз в цьому напрямку йде робота. Ці зобов'язані займатися місцева влада, депутати. Кім також звернувся до електриків, їх не вистачає, і приїжджають з інших областей.

"Якщо є бажання нам допомогти-приїжджайте допомагати відновлювати Миколаївську область", – сказав Кім.