З телевізора зник путінський мністр оборони Шойгу

Глава Міноборони РФ не з'являється на публіці вже 12 днів. Сергій Шойгу перестав з'являтися в публічному просторі з 11 березня, тобто вже 12 днів.

Останній раз його показали в новинах 11 березня. Тоді повідомлялося, що Шойгу провів телефонну розмову з турецьким міністром. Того ж дня Міноборони РФ розповсюдило відео, на якому Шойгу відвідує Центральний військовий клінічний госпіталь, де втішав окупантів, підстрелених в Україні.

18 березня Шойгу згадується в повідомленні на сайті Кремля, в якому говориться, що Путін обговорив з постійними членами Радбезу «хід спецоперації в Україні». На засіданні якобі був присутній і Шойгу. Відео та фотографії не публікували. Того ж дня вийшов сюжет про те, як Шойгу вручає нагороди групі окупантів, проте картинка в сюжеті збігалася з відео, опублікованим ще 11 березня.

Остання новина в профілі Шойгу на сайті Міноборони також датована 11 березня. Все це виглядає дивним, оскільки до цієї події з особистою участю Шойгу відбувалися раз на кілька днів.

В оточенні Шойгу обговорюють, що він нездоровий – проблеми з серцем, розповів журналістам знайомий військового міністра.

Крім того, після 11 березня не повідомлялося і про заходи за участю керівника Генштабу ЗС РФ Валерія Герасимова.