У Снігурівці на хлібозавод йде щодня по 5 тонн борошна, в магазинах є овочі, хліб, яйця, крупи – Інна Бойко

Коментарi:

Голова Снігурівської ОТГ Інна Бойко розповіла, як пройшла ніч

11 березня ніч пройшла спокійно. Комунальні компанії працюють у штатному режимі. ЦНАП працює з прийому документів з державних допомог, субсидій.СНІГУРІВСЬКА міська рада працює в штатному режимі. Завдяки місцевим фермерам ми постачаємо хлібзавод борошном. У день на хлібзавод йде до 5 тонн борошна. Завдяки фермерам для роздачі гуманітарної допомоги є крупи-кукурудзяна, ячмінна, пшенична. Трохи волонтери привезли борошна. Вчора роздача розпочалася особам, зареєстрованим як особи у складних життєвих обставинах у територіальному центрі.

Всім кому дуже важко, звертайтеся в територіальний центр. Голодування поки немає. Дивіться, як нам допомагають жителі сіл, молоком. Всім зараз важко. 11 березня у всіх продовольчих магазинах є хліб в достатній кількості.

Є у продажу овочі (капуста, буряк, морква) в магазинах "Хороший", "Анна", "Владислав", "Сім'я", "Імперія", "Оптовик", "Шанс", "Динамо". У магазинах "Імперія", продукти (ФОП ГОРДІЄНКО)," Сім'я " є в наявності пшенична крупа. У "Коралі«,» глобусі, «Імперії», "оптовику" можна купити яйця.

У магазин" Богатир " 10 березня був завезений цукор, борошно, крупа, макаронні вироби, м'ясо птиці, масло. Очікують нового завезення. У магазині" Імперія " асортимент продукції поповнився солодковершковим маслом, сиром, замороженою рибою, побутовою хімією.