Морпіх Скакун підірвав міст ціною власного життя, щоб не пройшли танки агресора

Коментарi:

Відсіч окупантам

«У цей важкий час для нашої країни, коли український народ дає відсіч російським окупантам в усіх напрямках, одним з найважчих місць на карті України став Кримський перешийок, де одним з перших ворога зустрів окремий батальйон морської піхоти.

Щоб зупинити просування танкової колони, було прийнято рішення про підрив Генічеського автомобільного мосту. Виконати це завдання зголосився інженер окремого батальйону матрос Скакун Віталій Володимирович. Міст було заміновано, але піти звідти він не встиг. За словами побратимів, Віталій вийшов на зв'язок і повідомив про те, що підриває міст. Відразу ж пролунав вибух. Наш побратим загинув. Його героїчний вчинок значно сповільнив просування ворога, що дозволило підрозділу передислокуватися і організувати оборону», – повідомили в командуванні морської піхоти.

"Російські окупанти, знайте, під вашими ногами буде горіти земля! Ми будемо боротися, поки живемо! І поки живі будемо битися! Слава загиблому Герою! Слава Україні! Слава морській піхоті!» – написали воїни.