МБК» Миколаїв": п'ятеро іноземців у човні, не рахуючи Уолкера. Гра з "Дніпром". Фото

Коментарi:

Баскетбол. Суперліга. Чоловік. МБК "Миколаїв – – "Дніпро" – 68:76

Сьогодні "Дніпро" виявився не по зубах. Гості перемогли на класі, хоча дуже багато помилялися. Але корабели цими помилками не скористалися. Сама гра була динамічною та емоційною. Зіграв уболівальницький фактор – «Надія " вперше в коронавірусне повітря зібрала понад тисячу глядачів. Причому, приїхав навіть десант завзятих уболівальників з Дніпра.

Також вперше в історії в ростері МБК " Миколаїв значиться одночасно шестеро легіонерів. Так що Олександру Цикалюку довелося одного з них відправити на трибуни, оскільки ліміт ФБУ не дозволяє включати на матч більше п'яти іноземців.

Прогнозовано випав Уолкер, який отримав у поєдинку з «харківськими соколами» мікротравму.

Його то, як раз не вистачало. Новачок Трістін Уоллі нічим особливо не запам'ятався. Другий новачок Моріс Крик закинув 13 очок, зробив 7 підбирань і був вкрай корисний для команди. Але у нього біса не склалися далекі кидки – з 11 спроб тільки три закинув. А Заїд Херст взагалі всі шість далеких кидків відправив у молоко. Не вистачило фарту і збився приціл у Троя Барніса-0 очок в графі покинутих. Хто з іноземців сьогодні зіграв просто здорово, так це Радунич – 18 очок і 9 підбирань.

А їх українців похвали заслуговує Андрій Кожем'якін-мабуть, це його найкращий матч у складі МБК» Миколаїв " в цьому сезоні. Олександр Тищенко зіграв так, як і належить капітану. А ось Олексія Онуфрієва в грі ми не побачили. Його три хвилини на паркеті виявилися швидкоплинними. Він брав участь лише в командних діях.

А що гості? Треба зняти капелюх перед, Закурдаєвим, Тимофеєнко, Крутоусом і нестаріючим Кравцовим. Це заслуга досвідчених баскетболістів у цій перемозі.