Рекламодавцю

Про газету
Миколаївська обласна громадсько-політична газета «Миколаївські новини» заснована в березні 1995 року та є одним із найстаріших незалежних видань регіону. Заснована миколаївськими журналістами Анатолієм Білоножком та та Олександром Настенком.

«Миколаївські новини» – лідер роздрібної торгівлі періодикою у Миколаївській області протягом останнього десятиліття.
«Миколаївські новини» виходять тричі на тиждень (на час війни – раз на тиждень). На 28 лютого 2024 року побачило світ 4087 номерів газети.

Видавець – колектив редакції. Головний редактор газети – Анатолій Білоножко. Близько 80 відсотків загального друкованого тиражу поширюється в обласному центрі, решта тиражу – у Южноукраїнську, Очакові, Снігурівці, Вознесенську, Первомайську, Новій Одесі, а також у Херсоні. Газета розповсюджується в роздріб, громадськими розповсюджувачами, реалізується у мережі супермаркетів міста Миколаєва та області.

Газету відзначено шістьма дипломами МОК за внесок у розвиток міжнародного олімпійського руху, є діловим партнером Миколаївського обласного відділення Національного олімпійського комітету України. НОК України визнав газету «Миколаївські новини» та її журналістів переможцями всеукраїнських конкурсів «Україна олімпійська» з 2003 до 2021 року. Міністерство освіти і науки України у 2014 році назвало спортивні випуски «Миколаївських новин» найкращими в країні.
У щорічному професійному конкурсі «ПроМедіа» (2000-2002 рр.) «Миколаївські новини» та її співробітники здобули одразу кілька нагород, у тому числі за найкращий інтернет-проект – «Відкриття року».
«Миколаївські новини» – лауреат І всеукраїнського конкурсу газетного дизайну 2003 року, організованих за підтримки «IREX ProMedia Україна».
Публікації «Миколаївських новин» на правоохоронну тематику нагороджувалися на всеукраїнських професійних конкурсах, що проводяться Національною Спілкою журналістів України, МВС України.
2023-го, військового, року колектив «Миколаївських новин» нагороджено Грамотою Національної ради України з питань телебачення та радіомовлення.
Дізнатися докладну інформацію про газету «Миколаївські новини» а також ознайомитися з розцінками на рекламну площу можна завантаживши буклет: booklet.pdf

Сайт газети "Миколаївських новин" – https://www.niknews.mk.ua
Сайт газети «Миколаївські новини» у мережі з 1999 року.
У 2023 році, за даними Google Analytics 4, зафіксовано 4 мільйони 774 тисячі 637 переглядів сторінок сайту niknews.mk.ua.

Реклама
Обсяг реклами у питомій вазі площі газети займає 25%. Під час редакції акредитовано провідні рекламні агенції країни, укладено договори з великими рекламними агенціями України.
Нашими рекламодавцями є найавторитетніші у регіоні підприємства: ТОВ СП «Нібулон», Южно-Українська АЕС, ТМ «Сандора», група компаній «Орексим», «Миколаївобленерго», ДП НВКГ «Зоря»-«Машпроект»,«САН ІнБев Україна», ДП «Дельта-лоцман». Свою рекламу нам довірили НБУ, миколаївська філія провідних банків країни.
За 29 років роботи газета «Миколаївські новини» здобула симпатії не лише читачів, а й ділових людей міст Миколаєва, Южноукраїнська, Очакова, Первомайська, Вознесенська, а також Херсона, інформуючи та допомагаючи нашим партнерам та рекламодавцям у просуванні товарів та послуг на ринку.
Газета «Миколаївські новини» дає можливість громадськким організаціям, фірмам партіям та рухам подати рекламні матеріали та банерну рекламу в електронний варіант газети www.niknews.mk.ua.
Сайт індексується усіма пошуковими системами. Інтернет-сторінка «Миколаївських новин» працює у тісному контакті з провідними агрегаторами, що збільшує кількість «чесних» відвідувань.

Сайт газети «Миколаївські новини» є джерелом інформації про те, що відбувається у місті Миколаєві та Миколаївській області (основний та унікальний контент сайту – статті газети «Миколаївські новини»), має дошку оголошень, програму телепередач). У мережі з 1999 року.

Інтернет-реклама
У Вас є можливість розміщення на www.niknews.mk.ua реклами з активним посиланням на сайт Вашої компанії або на сторінку на нашому сайті з Вашою інформацією.
Переваги розміщення реклами на сайті:
Сайт постійно оновлюється, з'являються та розвиваються нові проекти, тож інтерес у відвідувачів до ресурсу не зменшується.
Код сторінок сайту та графіка сформовані так, що сторінка завантажується швидко навіть за низької швидкості, тому реклама на сайті не сприйматиметься відвідувачами нав'язливо.
Розцінки на розміщення реклами на сайті:

Вид послуги

Вартість (грн)

1 тиждень

  1. Банерна реклама

1.

Банер у бічній позиції – розміщується на всіх сторінках сайту (№1)

2500

2.

Банер у верхній позиції – розміщується на всіх сторінках сайту (№2)

1100

3.

Банер в нижній позиції

1000

4.

Нижня позиція у контенті (№4)

800

Постійним клієнтам, які розміщують на нашому сайті рекламні банери більше року, надаються додаткові знижки.

Мінімальний термін укладання договору на банерну рекламу – 2 тижні
Розміри банерів
№2 – 727х90 пікс
№1 – 300х250 пікс
№4 – 468х60 пікс
ПРЕСРЕЛІЗИ:
Ми пропонуємо розмістити Ваші рекламні матеріали з активними посиланнями на сторінках новин або в розділі «Прес-релізи».
Термін розміщення – НЕОБМЕЖЕНИЙ (слід звернути увагу, що при додаванні інших новинних матеріалів Ваша стаття «опускатиметься» вниз, згідно з датою додавання матеріалів).
Кількість знаків – НЕОБМЕЖЕНО
Графічна інформація – НЕ БІЛЬШЕ ТРИХ ЕЛЕМЕНТІВ
Активних посилань – не більше трьох

Дані про медіа
Редакція газети «Николаевские новости» 54001, Україна, Миколаївська область, м. Миколаїв, вулиця Адміральська, 20.
Онлайн-видання «Миколаївські новини» (ідентифікатор R-40-01321 від 14.09.2023 Національної ради України з питань телебачення і радіомовлення).
Друковане видання «Миколаївські новини»/«Николаевские новости» (Ідентифікатор медіа R30-01312 від 14.09.2023 за №886 Національної Ради України з питань телебачення і радіомовлення.
E-mail: niknews95@ukr.net