Жители дома в Новой Одессе, где произошел взрыв, скоро будут с газом

Комментарии:

18 декабря АО «Николаевгаз» приступило к работе по восстановлению газоснабжения на вторую и третью секции дома в Новой Одессе, которые уцелели после аварии, произошедшей в конце ноября.

Специалисты «Николаевгаза» собственными силами и средствами проводят переврезку газопровода-ввода в действующий распределительный газопровод, чтобы как можно скорее возобновить газоснабжение жильцам дома.

Компания планирует завершить работы уже на следующей неделе, чтобы каждая семья могла встретить Новогодние и Рождественские праздники в тепле, уюте и хорошем настроении.

Довідка про компанію:

АТ «Миколаївгаз» - газорозподільна компанія, що здійснює свою діяльність на території Миколаївської області у співпраці з брендом РГК.

Регіональна Газова Компанія – сервісна компанія, яка розробляє інноваційні та комплексні рішення для енергетичного сектору, спрямовані на підвищення якості клієнтського обслуговування, модернізацію галузі та впровадження європейських стандартів роботи операторів ГРМ. Під брендом РГК працює 20 газорозподільних компаній, в яких зайняті 38 тисяч фахівців. Вони обслуговують 250 тис. км газопроводів та понад 8 млн. споживачів газу.

АТ «Миколаївгаз» експлуатує 8,7 тис. км газопроводів і забезпечує природним газом 8 міст, 14 селищ міського типу та 313 сіл області.

Клієнтами компанії є понад 349 тис. побутових споживачів Миколаївської області, а також 2,8 тис. підприємств, установ і організацій.

У 2020 році АТ «Миколаївгаз» доставила своїм клієнтам 421,5 млн куб.м газу.