Завітайте до центру здоров'я CERAGEM!

Комментарии:

Понад 15 років у Миколаєві працює демонстраційний центр здоров'я CERAGEM, оснащений найкращим обладнанням для відновлення здоров'я, компанії CERAGEM із Південної Кореї, що дозволяє об'єднати кілька фізіотерапевтичних процедур в одну із посиленим ефектом оздоровлення всього організму загалом, а саме:

- апарат CERAGEM MASTER V3 знімає запалення та зменшує біль при остеохондрозі, ревматизмі, артриті, покращує рухливість суглобів;

- відновлює функціональність нервової системи;

- попереджає викривлення хребта у дітей та остеохондроз у дорослих;

- підвищує опірність організму інфекціям та вірусам, зміцнює імунітет;

- покращує якість крові та її циркуляцію, що сприяє загальному оздоровленню внутрішніх органів;

- нормалізує обмін речовин та кров'яний тиск;

- сприяє очищенню організму від токсинів, шлаків, важких металів;

- прискорює відновлення після травм, опіків, пом'якшує рубці тканин після операцій;

- використовується як профілактика вікових захворювань (інсультів, інфарктів, цукрового діабету, артрозів та ін.).

Традиційні методики східної медицини у поєднанні з інноваційними технологіями дозволили створити обладнання CERAGEM, що допомагає відновити та зміцнити здоров'я за рахунок стимулювання резервних сил організму, коригування біохімічних процесів та енергетичного обміну.

Головна перевага цієї методики у тому, що цілком виключено використання хімічних та лікарських препаратів. Використовуються ультразвук, низькочастотні імпульси, довгохвильове інфрачервоне випромінювання, тепло, масаж, акупресура та інше.

Центр здоров'я CERAGEM розташований за адресою: проспект Миру, 13б у Миколаєві та на бульварі Шевченка, 3д у Южноукраїнську. Фахівці центру проконсультують та запропонують оптимальні процедури відповідно до віку та стану здоров'я. Перший місяць отримувати процедури можна безкоштовно, а потім за абонементною платою. Довідки за телефонами: 099-387-00-66, (0512) 71-45-78. www.ceragem.co.ua

Фізіотерапевтичні процедури на обладнанні CERAGEM дозволяють покращити якість життя, дають комфорт та відмінне самопочуття.

Свідоцтво про державну реєстрацію №11746/2012.