Львовянка рассказала, как ее обманули в Рыбаковке, поманив отдыхом у моря

Комментарии:

Жительница Львова Ирина Ковальская показала, что куда могут попасть отдыхающие, поверив заманчивым объявлениям об отдыхе в частном секторе в Рыбаковке. А в результате потерять деньги, испортить отдых и расстроиться из-за ужасных условий.

О своей "истории отдыха", львовянка рассказала в Фейсбук.

Ирина наткнулась на объявление хозяек из частного сектора Аллу Бачкало и Ирину Смикодуб в одной из групп Фейсбука.

Изложенные там условия расхваливали достопримечательности Рыбаковки и обещали вполне комфортные условия проживания.

Но на самом деле все оказалось не так.

Ирина ехала на отдых с ребенком поездом до Одессы, затем два с половиной часа маршруткой до курорта.

Отдыхающих заселили в крошечные комнатушки с двумя койками и тумбочкой. Вещи можно было оставлять или в чемодане, или вешать на перильца кровати.

Ни одна из комнат не закрывается на замок.

“Відповідно всі речі,гроші,залишені в кімнатах, може взяти будь хто, і ваші тимчасові сусіди,яких ви бачите перший і останній раз,і будь хто з вулиці,бо відпочиваючі ідуть на море, Алла йде гуляти, кімнати всі відкриті,заходять всі,кому не ліньки”, – пишет Ирина.

Оказалось, что одной кухней, туалетом и душем пользуются три номера. Ни обещанной в объявлении столовой рядом, ни доставки еды нет. Да и цены на курорте на 10-20 гривен дороже, чем в городе.

«Коли ви читаєте оголошення то може собі уявляєте чи не уявляєте, що таке одна кухня чи один туалет на трьох … Може виявитися,що ви не готові стояти в черзі в туалет, чи відкрити кришку унітазу і побачити там плаваюче, вибачте, лайно, яке якась дитина не спустила. Чи заходити в брудний душ, де щойно вимили 5 дітей, або варити на одному пальнику в той час, коли разом з вами ще варять на інших двох пальниках дві чужі вам жінки, і всі ходять одна поперед другою, плюс під ногами постійно чиїсь діти або чекати, навіть, щоб зробити чай, або вичікувати, коли інші поїдять і тоді принаймні встигнути перехватити сковорідку», - возмущается Ирина.

Для тех, кто не был в Рыбаковке, Ирина объяснила, что курорт условно делится на две части. Центр, где сосредоточена «цивилизация».

«Ринок, автостанція, магазини, бюро ескурсій, ресторани,пансіонати, всі розваги, чистий піщаний пляж, все необхідне для нормального відпочинку, і знамените лікувальне озеро Тузли, заради якого, власне, їдуть багато людей, в тому числі і я їхала. І інша частина Рибаківки - це забита дира, де нема нічого, крім двох маленьких магазинів, пам’ятника, і з’їдженого грибком будинку культури. В цій зоні і знаходиться будинок Алли Бачкало. Про це все в оголошенні Алла Бачкало сором’язливо мовчить, пише тільки загальні фрази, тому, якщо якщо ви розраховуєте оздоровитися на озері, чи розважитися, чи хочете поїхати на вказані в оголошенні ескурсії, то знайте, що вам прийдеться банально пертися пішки три з половиною!!!!! кілометри через все село або пляж».

Полностью разочаровавшись в таком отдыхе, Ирина попыталсь вернуть деньги и уйти на другую базу отдыха. Но ни тут-то было! Хозяйка заявила, что оплату не возвращает, а женщина может идти, куда хочет.

Не выдержав, она с ребенком уехала на четыре дня раньше, хотя это время было оплачено.

«Розумію, що сама трохи винна, бо якось повірила зразу. Знаю,що набереться обов’язково група захисників Бачкало і тих,кому такий відпочинок супер класний, це нормально, є хтось, хто їздить туди щороку. Я це пишу, щоб застерегти тих, хто поважає свої гроші і не готовий втратити свої зароблені гривні.

Морем ми все одно натішилися. і сонцем, за тиждень намагалися максимально поплавати, подуріти і засмагнути, для цього стільки часу чекали.. море є море... але тепер буду уважна і все перевірятиму, - написала Ирина.