Заява про екологiчнi наслiдки

Комментарии:
Мета здійснення проектної діяльності
Проектом передбачається будівництво других колій у межах земель смуги відводу, котрі передані ДП «Одеська залізниця» в постійне користування.
У зв'язку з будівництвом других колій підвищиться пропускна спроможність ділянки, збільшаться обсяги перевезень пасажирів та вантажу.
Основні види впливу на навколишнє середовище
Виконаний аналіз впливу на навколишнє середовище показав, що експлуатація других колій не має впливу на такі компоненти зовнішнього середовища, як: мікроклімат, рослинний та тваринний світ, заповідні об'єкти, водне, навколишнє, соціальне та техногенне середовища.
В період будівництва та експлуатації об'єкту мають певне місце наступні види впливу на навколишнє середовище:
- повітряне середовище - викиди пилу під час виконання будівельних робіт, а також вихлопні гази двигунів внутрішнього згоряння будівельних та вантажних машин;
- земельні ресурси - відсутні, оскільки об'єкт споруджується в межах смуги відводу, і вилучення земельних ділянок не передбачається.
За сукупністю всіх факторів, пов'язаних з експлуатацією об'єкту, можливо зробити висновок, що в режимі штатної експлуатації існуючий негативний вплив на навколишнє середовище відсутній.
З питань, пов'язаних із будівництвом та експлуатацією запроектованих залізничних колій, можна звернутися за адресою: 65012, м. Одеса, вул. Пантелеймонівська, 19 або за тел. 8(0482) 22-52-16.