Під Миколаєвом страшніше, ніж у Чечні, – СБУ перехопила розмову окупантів

Коментарi:

Путінська армія під командуванням генерала Якова Рязанцева, яка дислокується на Миколаєві, зазнає поразки і знаходиться в облозі.

Про це свідчать чергові розмови рашистів, які вдалося перехопити СБУ.

Окупанти згадують, що ще на 4 день війни генерал пообіцяв їм, що ця "спецоперація" завершиться за лічені години. Однак затягнулася вона на тижні.

Самі рашисти їхали в Україну, щоб переможно пройти містами як на параді. Однак у розмові окупант розповідає, що їх взяли в кільце, тому "завдання йти на Миколаїв" вважають нереальним.

У розмові вони також скаржаться, що не мають наметів, буржуйок, живуть в окопах, які вирили самі. Каже, що у 50% особового складу обмороження ніг, але в госпіталі їх лікувати не збираються, адже навіть 200-х не вивозять: "...тут навіть 200-х відправити не могли, вони з нами днів п'ять каталися".

«Хлопці підходять, у яких замість бронепластини звичайний кевларовий екран: Там, ... товаришу генерал, це, млинець, у мене така ось ситуація ... А він каже: синок, кріпись ... і з'їться. Тут такий треш, на нас свій літак авіабомби скинув... доброго ранку було...»