Переправа через Інгул під Вознесенськом обернулася для окупантів дорогою на той світ. Фото

Відсіч окупантам

Українська авіація вдарила по стоянці батальйонної тактичної групи зі складу 7-ї військової бази ЗС РФ поблизу сіл Піски і Костянтинівка Миколаївської області.

В результаті чого, росіяни кинулися навтьоки і залишили велику кількість бронетехніки, повідомив журналіст Юрій Бутусов.

На місці удару нашої авіації, що розлетілися на шматки ошметки бронетехніки після вибухів боєкомплекту, які важко ідентифікувати. Також навколо випалена трава, залишки вже відомих сухпаїв російської армії і документ про упаковку танкових снарядів 125 мм.

Відповідав за цю упаковку якийсь прапорщик Куликів з військової частини 09332 – це сьома військова база, так називається мотострілецька бригада ЗС РФ, яка окупує грузинську Абхазію.

Швидше за все, противник зайняв цю позицію в очікуванні переправи через річку Інгул, щоб завдати удару на Вознесенськ, проте переправа була розбита, а по концентрації російських військ завдано результативний авіаудар. В результаті переправа росіян була зірвана, і наші українські війська за останній тиждень відкинули ворога з цього району. Орки втекли, кинувши велику кількість бронетехніки.