Десантники 79-ї та 95-ї бригади записали звернення з приводу «зради», яку почали розганяти в мережі

Комментарии:

Відеозвернення воїнів 95-ї та 79-ї окремих десантно-штурмових бригад ДШВ ЗС України

“Не такий наказ”, “не такий командир”, “а чому ми воюємо в цьому районі, а не біля своїх домівок”, “ми всі розбиті” та багато подібних висловів чомусь поширюються соціальними мережами від деяких військовослужбовців, здебільшого призваних по мобілізації.

Такими діями, дані особи підігрують противнику та вводять в оману наших громадян, сіють “зраду” та панічні настрої.

Десантно-штурмові війська – завжди виконували та продовжують виконувати надскладні завдання, у складних умовах обстановки, на найбільш загрозливих напрямках! І ніколи українські десантники не пасували перед труднощами!

Про справжній десантний дух, рівень підготовки та мотивацію “марунових беретів”, сподіваємося, що Вам нагадувати не потрібно! Ми це неодноразово доводили в боях з переважаючими силами противника!

В цей непростий час, поява даної інформації дискредитує не тільки славетні бойові бригади ДШВ, а й усіх українських воїнів, які щохвилини, щоденно боронять нашу землю від окупантів, проявляючи при цьому мужність, героїзм та готовність до самопожертви.

В черговий раз наголосимо, що особовий склад Десантно-штурмових військ й надалі продовжує героїчно виконувати бойові завдання з відсічі та стримуванні широкомасштабної збройної агресії переважаючих сил противника.

Для виконання завдань – наші підрозділи забезпечені надсучасною зброєю та бойовою технікою, усіма необхідними матеріальними засобами!

Ми переможемо! Слава ДШВ! Слава Україні!

79-та окрема десантно-штурмова бригада Миколаїв
95-та окрема десантно-штурмова бригада Збройнi Сили України