Iз Новим роком, Миколаiвщино!

Комментарии:

Дорогі земляки!
Позаду 2015 рік. Рік впровадження реформ, перезавантаження місцевої влади, євроінтеграції. Але на жаль, цей рік став і роком гірких втрат, складних випробувань і потрясінь. Гібридна війна на сході, анексія Криму, сотні загиблих та тисячі переселенців.

У той час, коли Герої нового часу стали справжнім щитом між війною та миром у нашій області, Україні та всій Європі - ми згуртувалися. Наша єдність та віра допомогли стати мудрішими, толерантнішими, сильнішими.

Нам вдалося перевиконати обласний бюджет, придбати квартири для родин загиблих військових, створити нові робочі місця, залучити інвестиції, а найголовніше - зберегти мир та злагоду в регіоні.

Новий рік - час нових планів, ідей, проектів. Упевнені, що 2016-й стане роком реформ, інновацій, прогресу. Не просто роком надій, а роком, коли справдяться найзаповітніші мрії кожного українця і мир запанує на нашій землі.

Безперечно, разом нам вдасться подолати найскладніші виклики, вирішувати найважливіші завдання та втілювати у життя найамбітніші проекти.

Бажаємо, щоб у кожній родині був статок та затишок, здоров’я та благополуччя! Нехай сміхом та радістю наповнюються ваші домівки.
З Новим роком та Різдвом Христовим!

Вадим МерІков,
голова Миколаївської
облдержадміністрації

Вікторія Москаленко,
голова Миколаївської
обласної ради