У прокуратурi Миколаiвськоi областi для запитувачiв публiчноi iнформацii тепер є графiк прийому

Комментарии:
З метою забезпечення прозорості та відкритості діяльності органів прокуратури області під час виконання покладених на них завдань і функцій  проведено  роботу з виконання Закону України «Про доступ до публічної інформації».
Зокрема,   створено посаду старшого помічника прокурора області з питань забезпечення доступу до публічної інформації. Організовано кабінет для роботи із запитувачами, який обладнано необхідними технічними засобами.
Прокурор області затвердив порядок забезпечення доступу до публічної інформації в органах прокуратури області. У підпорядкованих прокуратурах доступ до публічної інформації забезпечують відповідні прокурори.
На  сайті прокуратури Миколаївської області розміщено  номери засобів зв'язку та адресу електронної пошти, форми запитів, використовуючи які запитувачі мають можливість реалізувати своє право на доступ до інформації.
У прокуратурі області затверджений графік прийому запитувачів, який розміщений на  сайті прокуратури області, в інтернет-ресурсах, друкованих засобах масової інформації та надісланий для оприлюднення до підпорядкованих прокуратур.
 Нині розпорядником інформації прокуратури області надаються консультації щодо порядку оформлення, подання та розгляду запитів, триває роз'яснювальна робота з питань володіння органами прокуратури інформацією, яка є публічною та становить суспільний інтерес.
Закон України «Про доступ до публічної інформації» має на меті забезпечити прозорість та відкритість діяльності суб'єктів владних повноважень, у тому числі і органів прокуратури, гарантує право кожного на доступ до інформації, що знаходиться у володінні органів влади, інших розпорядників публічної інформації, та інформації, яка становить суспільний інтерес, - зазначає старший помічник прокурора області з питань забезпечення доступу до публічної інформації Ольга Левицька.

Графік прийому запитувачів публічної інформації у прокуратурі Миколаївської області
Прийом здійснюється старшим помічником прокурора області з питань забезпечення доступу до публічної інформації О. В. Левицькою за адресою: м. Миколаїв, вул. Спаська, 28, кабінет 9.

ПОНЕДІЛОК    З 15.00 ДО 18.00
ВІВТОРОК    З 10.00 ДО 12.00
СЕРЕДА    З 15.00 ДО 18.00
ЧЕТВЕР    З 10.00 ДО 12.00
П’ЯТНИЦЯ    З 10.00 ДО 12.00