Податкова служба - партнер для сумлiнних платникiв податкiв

Комментарии:
2 липня Державна податкова служба України святкувала 20-річчя створення податкової служби.
Працівники державної податкової служби щодня докладають зусиль для детінізації економіки, підтримки конкурентних умов ведення бізнесу. Наше прагнення налагодити партнерські відносини з платниками - запорука постійного збільшення рівня добровільної сплати податків.
За вагомі внески підприємств щодо наповнення державного бюджету за січень-червень 2010 року, зміцнення партнерських стосунків з суб'єктами господарської діяльності, координації дій, спрямованих на підтримку сприятливих організаційних та економічних умов розвитку підприємницької діяльності на Миколаївщині та з нагоди святкування 20- річчя створення Державної податкової служби України керівництво ДПІ у Центральному районі
м. Миколаєва бажає особливо відзначити та подякувати таким керівникам підприємств і організацій, як:
директору ПП «Южная стівідорінг компані лімітед» О. Гончаренку, заступнику директора з економіки та фінансів О. Обуховій, головному бухгалтеру О. Макаревич; директору ПП «Кондитер-ОПТ» Д. Петровському, бухгалтеру І. Яковлевій; головному бухгалтеру редакції газети «Николаевские новости» І. Ястребовій, віце-президенту регіональної торгово-промислової палати Миколаївської області В. Матвєєву та бухгалтеру Г. Стрижак; директору ТОВ «Владам-Юг» В. Фадєєву та бухгалтеру І. Бугор; директору ТОВ «Миколаївське кабельне телебачення» А. Бражку та бухгалтеру О. Гриценко; директору ВАТ «Миколаївське підприємство «Ера» О. Чечель та бухгалтеру В. Папуші; директору ТОВ «Хладотехника» О. Хомуленку та бухгалтеру Н. Хомуленко; начальнику управління з використання та розвитку комунальної власності міської ради В. Болотному та бухгалтеру Н. Кузьмичовій; начальнику управління з питань майна комунальної власності Миколаївської обласної державної адміністрації Ю. Кравченко та бухгалтеру О. Кириченко; начальнику Головного управління міністерства України з питань надзвичайних ситуацій та у справах захисту населення від наслідків Чорнобильської катастрофи в Миколаївській області М. Поступальському та бухгалтеру А. Горбунову; директору КП «ММ Бюро технічної інвентаризації» В. Зимі та бухгалтеру Л. Вердиш.
Також бажаємо всім працівникам податкових органів, підприємств, організацій, приватним підприємцям, громадянам міцного здоров'я і злагоди в сім'ях, щастя й добробуту!
 Ольга МОІСЄЄНКО, начальник ДПІ у Центральному районі м. Миколаєва