Депутаты "Слуг народа" Николаевщины поздравляют с Днем защитника и защитниц Украины

Комментарии:

Депутати Миколаївської обласної та мiської ради вiд партii «Слуга Народу» вiтають жителiв Миколаєвата областi з Днем Захисника України!

Шановні захисники Незалежної України, мешканці Миколаївщини!

Прийміть найщиріші вітання з нагоди Дня захисників і захисниць України!

Відзначаємо його у день великого православного свята - Покрови Пресвятої Богородиці, яка з давніх-давен була заступницею українського козацтва, а тепер і Українського війська.

Це свято мужності і благородства, самовідданості і сили духу, якими володіють справжні захисники України. Це свято кожного, хто у часи негоди віддав свої знання, силу, мужність і професіоналізм справі захисту рідної землі.

День захисників Незалежної України є особливим для військовослужбовців. Сьогоднішнє покоління героїв гідно наслідує своїх попередників - батьків, дідів, прадідів, які любили рідну землю та зі зброєю в руках захищали її у часи лихоліть.

Любов до рідної землі, батьківської хати та материнських пісень передалася нам у спадок, та ніколи ця традиція не перерветься. Зробимо все, щоб благословенна Україна завжди була вільною та незалежною!

Зичимо нинішнім військовослужбовцям успіхів у нелегкій службі в ім'я розбудови Українського війська! Сердечні вітання ветеранам, учасникам бойових дій, батькам та матерям, їхнім сім'ям.

Зичимо всім вам міцного здоров'я, добра, щастя, злагоди!