У рамках малої приватизацї готується аукцiон з продажу нежитлової будiвлi у Миколаєвi

Комментарии:

Наразі у Миколаєві Регіональним відділенням Фонду державного майна України по Одеській та Миколаївській областях готується аукціон із продажу нежитлової будівлі загальною площею 2935,1 кв. м, розташованої за адресою вул. Заводська, 11.

Нежитлова будівля - двоповерхова з підвалом, являє собою будівлю з кабінетним плануванням першого та другого поверхів та приміщенням у два світла (колишній зал клубу).

Крім того, є приміщення площею понад 100 кв. м, які можливо використати під конференц-зали або офіси з відкритим плануванням. У підвалі розташовуються допоміжні приміщення (вбиральні, умивальники, насосна та ін.).

Прилягаюча територія упоряджена. Рельєф місцевості має невеликий уклін. Оточення об'єкта - будівлі та споруди морського торговельного порту, споруди гаражного кооперативу, житлові багатоповерхові будинки.

Ознайомитися з об`єктом можна в робочі дні за місцем його розташування за адресою: м. Миколаїв, вул. Заводська, 11.

Детальніше з інформацією про нежитлову будівлю загальною площею 2935,1 кв. м можна ознайомитися за посиланням: https://cutt.ly/7b0aod9.

Для можливості огляду та ознайомлення з документами, що стосуються об'єкта, потенційним покупцям необхідно звертатися до Управління забезпечення реалізації повноважень в Миколаївській області Регіонального відділення Фонду державного майна України по Одеській та Миколаївській областях за адресою: м Миколаїв, вул. Чкалова, 20 в робочі дні з 9.00 до 16.00.

Телефони для довідок: (0512) 47-04-16, (0512) 47-04-25;

e-mail: mykolaiv@spfu.gov.ua.

Довiдково

Фонд державного майна України створив сучасний онлайн-ресурс privatization.gov.ua, який працює за принципами зручного інтернет-магазину. Продаж об'єктів відбувається онлайн в системі «Прозоро», що гарантує доступ до аукціонів для всіх охочих та виключає можливість маніпуляцій.

За матеріалами прес-служби Миколаївської облдержадміністрації