«Велике будiвництво»: У Миколаєвi реконструюють спортзал МОК КДЮСШ

Комментарии:

У рамках програми «Велике будівництво», ініційованої Президентом України Володимиром Зеленським, активно продовжуються роботи з капітального ремонту спортивного залу Миколаївської обласної комунальної комплексної дитячо-юнацької спортивної школи.

Начальник управління молоді та спорту облдержадміністрації Віктор Гінкул відвідав спортивний заклад, де разом із виконуючим обов'язки директора школи Олександром Білоусом проінспектував хід виконання ремонтних робіт.
Зокрема, вже здійснено:
- демонтаж покриття вхідного тамбура, зовнішніх стін та перегородок із багатошарових панелей заводської готовності;
- розбирання цегляних перегородок, пiддонiв душових, умивальників;
- монтаж сходів;
- монтаж  покрівельного покриття з багатошарових панелей;
- улаштування перекриттiв по стальних балках i монолiтних дiлянок при збірному залiзобетонному перекриттi;
- улаштування армованих глухих цегляних перегородок та інше.
Зазначимо, що проєктом реконструкції передбачено будівництво нового сертифікованого синтетичного покриття, трибуни для відвідувачів, системи вентиляції та кондиціонування.
Також буде замінено старі вікна на нові металопластикові. З'являться нова система пожежної безпеки, нове електронне табло з системою озвучення, нова система опалення та енергозберігаюче освітлення. Роботи з капітального ремонту мають бути виконані до
1 листопада 2020 року.
Реалізація проєкту Президента України Володимира Зеленського «Велике будівництво» на Миколаївщині перебуває на постійному контролі голови облдержадміністрації Олександра Стадніка.

За інформацією управління молоді
та спорту Миколаївської
облдержадміністрації
#Великебудівництво