ТМ «Ласунка» поділилася святом із мешканцями Миколаєва!

Комментарии:

Уже багато років щоліта компанія «Ласунка» мандрує українськими містами та проводить «Свята морозива». Кожна така зустріч із шанувальниками прохолодних десертів - це грандіозне дійство з конкурсами, битвою морозива, безліччю крутезних подарунків та яскравими емоціями!

Цьогоріч ТМ «Ласунка» дещо змінила формат проведення «Свят морозива» у зв’язку з карантинними обмеженнями. Адже ми розуміємо, що взагалі відмовитися від таких веселих зустрічей друзів було б величезною помилкою, тому ТМ «Ласунка» запустила фірмовий автомобіль із велетенським ріжком «Гран-прі» мандрувати країною та роздавати безкоштовно щасливе морозиво усім, хто захоче!

Минулого тижня наш крутий пікап відвідав фантастичне місто Миколаїв! Разом із собою він привіз багато подарунків, безкоштовного морозива та, звичайно ж, чудовий настрій! Та на цьому сюрпризи не закінчилися! Також кожен охочий зміг узяти участь у чудовому конкурсі, в якому після закінчення літа, можна виграти надзвичайний приз - наш фірмовий велосипед!

Дізнатися більше про наступні міста, у які завітає наш «Виробник щастя», запросити нас «у гості» до вашого міста, а також про умови конкурсу від ТМ «Ласунка» можна на сайті https://svyato.lasunka.com/

Наповни своє літо яскравими емоціями разом із «Ласункою»!