Обидеть и дискредитировать «Нибулон» не хотел, - нардеп Негулевский уже извинился за видео с коллегой Тищенко

Комментарии:

Парламентарий считает, что их «законопроект» должен помочь малому и среднему бизнесу

После вчерашнего скандального видео двух «Слуг народа» Игоря Негулевского и Николая Тищенко, в котором они обвинили николаевскую компанию «Нибулон» в подкупе и попытке срыва голосования, последовала незамедлительная реакция Алексея Вадатурского.

Директор предприятия объяснил, кто он и что сделал для страны и города за все это время. А также объяснил, кто эти два парламентария, наплевавшие на карантин в ресторане «Велюр».

Алексей Вадатурский заявил, что готовит иск против нардепов.

Читайте также Николаевский нардеп Негулевский пришел в парламент в полной коронавирусной экипировке

Сегодня, 7 мая, Игорь Негулевский, который попал в парламент по николаевскому 130-му мажоритарному округу, извинился и попытался объясниться...

Маніпуляції зараз в тренді. Розумію. Тому вважаю своїм обов’язком роз’яснити наступне. Наші слова не мали на меті образити чи будь-яким чином дискредитувати Героя України Олексія Опанасовича Вадатурського. Більше того, в своєму відозверненні, я навіть не згадую прізвище цієї поважної людини.
Суть моїх слів зовсім в іншому. Карантин найбільше б’є по бізнесу. Малому і середньому бізнесу. По людям, які створили свою справу з нуля і живуть цим, не маючи мільйонних доходів, але даючи робочі місця іншим. Це рушійна сила нашої економіки. І саме на допомозі малому і середньому бізнесі сьогодні має зосередити свої ресурси та можливості держава. Як людина, яка прийшла в політику з бізнесу, розумію не зі слів – без відновлення роботи малих та середніх українських підприємців економіка «задихнеться», а держава не відновить докарантинний рівень економічного розвитку.
І так, я проти монополій в Україні у будь-якій сфері. І саме про це я висловлююсь в відео.
У будь-якому випадку приношу свої вибачення Олексію Вадатурському, компанії Нібулон та всім її співробітникам. Дійсно, політикам слова слід добирати більш відповідально, щоб вони трактувалися однозначно й домислів не могло бути!
А для тих, хто витискає чергову фейкову інформаційну «бомбу», раджу слухати мої слова уважніше і не маніпулювати. Тим більше у часи, коли люди навчилися відділяти істину від відвертої брехні і перекручувань фактів.