ТОВ «Миколаiвська електропостачальна компанiя»: Сплачувати за електроенергiю можна не виходячи з дому

Комментарии:

Шановні миколаївці та жителі Миколаївської області!

Наша компанія з розумінням ставиться до проблем населення, пов'язаних з впровадженням карантинних заходів щодо недопущення розповсюдження коронавірусу.
Товариство підтримує вимоги влади на час дії карантину щодо невідключення споживачів від електропостачання за борги, проте нагадуємо, що запровадження карантину не звільняє споживачів від обов'язку здійснювати оплати за спожиті послуги. Це стосується як побутових, так і непобутових споживачів електричної енергії.
 Несплата за електроенергію в одному місяці не звільнить від її оплати в наступному, а лише призведе до накопичення заборгованості! Тому з метою дотримання умов карантину, а також відповідно до Постанови НКРЕКП від 08.04.2020 року №766, нагадуємо про можливість здійснення оплати за електроенергію онлайн та необхідність передачі показників засобів обліку вашому Оператору системи розподілу. Оплатити за електроенергію можна безпечно і не виходячи з дому через онлайн-сервіси:
- інтернет-банкінг;
- особистий кабінет споживача;
- мобільний додаток «Миколаївська електропостачальна компанія;
- платіжна система EasyPay (без комісії).
Нагадуємо, що для проведення коректних нарахувань, які відповідають фактичним обсягам вашого споживання електричної енергії за розрахунковий період (календарний місяць), необхідно вчасно передавати показники лічильника вашому Оператору системи розподілу (АТ «Миколаївобленерго», АТ «Укрзалізниця», ДПЕМ ПрАТ «Атомсервіс»).

ТОВ «Миколаївська електропостачальна компанія»