ETG.UA поставляє газ і електроенергію за низькими цінами

ТОВ «Енерджі Трейд Груп» є популярним постачальником енергії для бізнес-клієнтів – великих і середніх компаній у всіх регіонах країни. За 10 років існування з десяти клієнтів – підприємств сьогодні незалежному провайдеру енергії вже довіряють понад трьох тисяч промислових компаній. Збільшення кількості споживачів у декілька сотень разів лише підтверджує, що ніхто і ніколи не хочете платити занадто багато і завжди сплачує найнижчу ціну надійному постачальнику енергії.

Скільки складатиме економія при купівлі. Як і порахувати вартість і замовити газ?

Легко купити газ Київ, заощадити гроші завдяки незалежній консультаційній платформі, що міститься на офіційному веб-сайті, розрахувавши ціну продукту на калькуляторі економії. Достатньо перемістити його «повзунок» відповідно до обсягу споживання газу, щоб дізнатися про вигоду. Це допомагає промисловим підприємствам і компаніям, малому, середньому та великому бізнесу купити природний газ і знизити свої постійні витрати. Вони забезпечуються гнучкістю умов та додатковими сервісами, щодо переваг співробітництва з ETG:

  • зручна online — купівля;
  • контроль над усіма моментами покупки;
  • гнучкий графік оплати рахунків за спожитий газ;
  • ціни на заявлений об'єм газу зберігаються протягом місяця;
  • захищення від будь-якого підвищення цін;
  • укладання договору за чіткими правилами;
  • співробітники відразу допомагають кожному клієнтові, щоб він не втрачав час.

На Київщині для споживачів газу діє Центр обслуговування, де для розв’язання будь яких питань можна з’єднатися з менеджером компанії:

  • які проаналізують витрати на купівлю газу,
  • запропонують консультації по рахунках за продукцію,
  • порекомендують найдешевші енергетичні знижки та акції, у разі появи таких.

Відповідний продукт від ETG.UA — для кожної компанії

Здатність незалежного провайдера енергії оптимально поєднувати глибокі знання співробітників з широким спектром ресурсів, підвищувати безпеку і комфорт клієнтів за допомогою інноваційних технологій, показувати прагнення ETG.UA бути не просто постачальником енергоресурсів. Компанія позиціонує себе як постачальника, орієнтованого на остаточне рішення – запропонувати партнерам — купити газ в Україні, щоб надалі тісне співробітництво було вигідним та стійким. Провайдер робить свій внесок в оптимізацію процесів і додатків разом з клієнтами. Багато компаній розуміють, що економія енергії сьогодні має вирішальне значення і входять в зону клієнта, створивши свій акаунт онлайн на сайті постачальника газу.