Ерік Григорян дякує виборцям та налаштований на мiсцевi вибори

Комментарии:

21 липня ми з вами обрали новий парламент. Я дякую всім, хто підтримав мене на цих виборах: хто віддав свої голоси за мене, хто працював зі мною в моїй команді, хто надавав моральну підтримку та проводив агітацію.

І хоч офіційні результати ще не оголошені Центральною виборчою комісією, вони вже відомі в нашому регіоні.
На 131-му одномандатному виборчому окрузі переміг представник партії «Слуга народу». Тому він на наступні п’ять років буде нашим представником у Верховній Раді. Як  він буде працювати в цьому представницькому органі, залежить також і від нас із вами. Думаю, що не треба чекати, поки в нього «дійдуть руки» до наших із вами проблем на окрузі. Треба про себе постійно нагадувати. Оскільки про більшість найактуальніших проблем Миколаївської області він уже дізнався під час виборчої кампанії, спілкуючись із виборцями. Але дізнався лише поверхнево,  оскільки не можна лише за місяць політичної активності, коли до цього зовсім не займався такими питаннями, дізнатися про всі негаразди регіону. І тим більше, неможливо розробити шляхи вирішення проблемних питань. Я закликаю вас не бути байдужими до своїх маленьких «батьківщин» - до своїх сіл, селищ, міст і містечок. Ніхто, крім вас, не знає їх краще, не знає їх негараздів. Ніхто, крім вас, не думав більше над шляхами подолання цих негараздів. І якщо ви думаєте, що ось обрали свого представника в парламенті, то нехай він і працює над цим, - то ви дуже помиляєтеся.
Те, як буде працювати наш народний депутат, залежить від наших із вами громад, від наших спільних зусиль на місцях. Ми повинні з вами створити сильні громади, які матимуть представників у своїх «маленьких парламентах» - місцевих радах. І через них впливати на вирішення проблем. Ми повинні обрати небайдужих людей, які зможуть і достукатися до народного депутата, і правильно розподілити як місцеві кошти, так і кошти, які будуть залучатися з державного бюджету.
Саме таких, не лише небайдужих, а й активних мешканців, готових відстоювати не лише свої права, а й права своїх сіл, селищ, міст, права їх жителів, я побачив під час зустрічей як кандидат у народні депутати. Саме завдяки їм, вважаю, в нас і оновився парламент. Завдяки їм ми маємо надію, що Україна буде змінюватися в кращу сторону. І саме вони зможуть провести зміни і в ваших невеликих громадах.
Та для цього потрібно обрати їх до місцевих рад, щоб вони були вашими представниками на місцях, представниками змін. Тому я вже під час передвиборчої кампанії,  знайомлячись ближче з такими активними громадянами, вирішив формувати команду таких представників змін у кожній громаді. Та допомагати їм своїм досвідом, адже зрозуміло, що нікого з нас не вчать бути депутатом, бути представником своєї громади. І багато хто, отримавши мандат, забуває і про своїх виборців, і про ті питання, які він обіцяв вирішити, а хтось навіть, скориставшись шансом, отримує різні «бонуси» від такої посади.
Але серед тих, кого я знаю і з ким я лише познайомився, і хто допомагав мені в цій виборчій кампанії - є справжні патріоти, які можуть звернути гори заради як України, так і заради свої громад. Їм необхідно дати шанс! Тому вже зараз ми почали роботу з ними, щоб не упустити цей шанс змін на рівні місцевих рад.
Я дякую таким патріотам за те, що вони є, за те, що вони хочуть саме змін, а не повернення до минулого! Дякую, що вони пройшли разом зі мною цю виборчу кампанію. І це було недаремно. Ми разом зробимо так, щоб зміни відбувалися і далі!

Із повагою,
Ерік ГРИГОРЯН