Розмитнення авто за 10%: Юрій Дерев’янко підтримав масштабний автопробіг в Миколаєві

Комментарии:

Кандидат в Президенти від партії «ВОЛЯ», народний депутат Юрій Дерев’янко взяв участь в масштабному автопробігу за 10% розмитнення від вартості автомобіля, який відбувся в Миколаєві.

В акції взяли участь понад 50 автомобілів, які проїхали містом від площі Залізничного вокзалу до проспекту Центрального.

Учасники акції запалили фаєри, сигналили та тримали плакати з вимогою запровадити 10% розмитнення від вартості автомобіля.

Юрій Дерев’янко підкреслив, що мова йде не лише про автомобілі на європейській реєстрації, а про усі автомобілі, адже кожен українець повинен отримати змогу придбати доступне авто, або змінити старий автомобіль на новий.

«Наша воля - 10% розмитнення. Це єдині, однакові умови для всіх громадян України. Ми на порозі великих змін в країні. А це означає, що чим більше громадян України має чітку єдину позицію, тим більше політики на всіх нас будуть звертати увагу», - підкреслив Дерев’янко.

Під час заходу Юрій Дерев’янко підкреслив, що закони про розмитнення, які були ухвалені в минулому році, не вирішили проблеми авто на європейський реєстрації, а лише більше її поглибили.

Дерев’янко нагадав, що разом з автомобілістами розробив два законопроекти № 9518 і 9519, які впроваджують єдине правило для всіх українців – 10% розмитнення від вартості автомобіля плюс оплата пенсійного фонду при перереєстрації і все.

«Це означає, що в державний бюджет за нашими законами протягом одного року надійде 23 мільярди гривень, з них 14,2 млрд гривен від розмитнення та понад 8 млрд грн – це ПДВ і акциз з палива, яке ці автомобілі споживають за один рік», - порахував Юрій Дерев’янко.

За словами політика, автомобіль – це не розкіш, а засіб бути економічно активними, заробляти гроші на себе і свої родини для кожного українця.

Також Юрій Дерев’янко зустрівся з мешканцями Миколаєва, з якими обговорив ключові пункти своєї президентської програми. Кандидат в Президенти пропонує запровадити мораторій на перевірки бізнесу до проведення ліберальної податкової реформи, розмитнення авто за 10%, право на захист за допомогою вогнепальної зброї, 50% жінок - у владу, орієнтація на цифрову економіку та IT-сектор, переведення всіх державних реєстрів на систему блокчейн, повернення заробітчан, безкоштовний Інтернет по всій Україні, захист тварин та збереження довкілля.

Напередодні виборів Дерев’янко закликав людей голосувати не за так званих «прохідних» кандидатів, яких нав’язують українцям, а за власні цінності, ідеї, переконання і погляди.

Нагадаємо, 31 січня Юрій Дерев’янко зареєстрував в парламенті законопроекти №9518 та №9519 щодо спрощення оподаткування транспортних засобів та встановлення ставки оподаткування 10% від вартості автомобіля.

Раніше автопробіги за доступні авто за участі Юрія Дерев’янка відбулись в Полтаві, Кременчуці, Вінниці, Одесі, Чернігові, Львові, Харкові, Рубіжному та Дніпрі.