Iнформацiя про отримання дозволу

Комментарии:

ПрАТ «Миколаївський комбінат хлібопродуктів», адреса: м. Миколаїв, вул. 1-а Слобідська, 122, що здійснює діяльність зі зберігання та перевантаження зернових вантажів, після будівництва та реконструкції об'єктів планує отримати дозвіл на викиди забруднюючих речовин в атмосферне повітря.

Контактна особа - інженер із охорони навколишнього середовища - Єфімов Володимир Ігорович,
тел.: 067-510-31-10. Документи, у яких обґрунтовуються обсяги викидів, було виконано на підставі звіту інвентаризації стаціонарних джерел та діючих інструктивно-методичних документів.

За ступенем впливу підприємство належить до II групи об'єктів, що перебувають на державному обліку. В процесі експлуатації технологічного устаткування в атмосферне повітря потрапляють наступні основні забруднюючі речовини: речовини у вигляді суспендованих твердих частинок, оксиди азоту, вуглецю та сірки, метан, вуглеводні насичені в кількості близько 8,7 т.

Перевищення викидів забруднюючих речовин від організованих джерел викидів, відповідно до нормативів, відсутні, тому заходів щодо їх скорочення не передбачено. Неорганізовані стаціонарні джерела, а також залпові викиди відсутні. Зауваження, пропозиції та рекомендації можна подавати у 30-денний строк до Управління екології та природних ресурсів Миколаївської облдержадміністрації за адресою: м. Миколаїв, пр. Центральний, 16, тел. 46-04-27.