Свято дитячої творчостi та таланту «Золотий паросток»

Комментарии:

За підтримки депутата Миколаївської обласної ради Надії Іванової

Четвертий щорічний фестиваль дитячої, юнацької та молодіжної творчості «Золотий паросток-2018» завершено.
У Вітовському районі відбулися попередні відбіркові етапи, і вже у червні кращі з кращих презентували свої вміння в рамках гала-концерту на сцені Миколаївського академічного художнього російського драматичного театру.
Участь у гала-концерті взяли лише 30 колективів та солістів із понад двохсот номерів, що були прослухані в рамках фестивалю. Учасники презентували поважному журі на чолі з начальником управління культури національностей та релігій Миколаївської облдержадміністрації Михайлом Димитровим свої напрацювання за чотирма напрямками - хореографічне, інструментальне, вокальне та театральне мистецтво. Дехто готував програму свого виступу протягом усього року спеціально для участі у фестивалі. Серед них і ті, хто отримав нагороду Гран-прі, - рок-гурт Первомайського БК «НЕДО». Хлопці у попередньому прослуховуванні вражали суддів піснею «Без тебе».
У рамках конкурсу не менш яскраві номери продемонстрували ті, заради кого депутат Миколаївської облради, директор ТОВ «Золотий колос» Надія Іванова чотири роки тому власне і створювала цей фестиваль, - зірочки хореографічного колективу «Золотий колосок». До речі, цьогоріч колектив відзначає своє семиріччя. Саме тому номер, який вони підготували, включав у себе поєднання хореографічних умінь «корифеїв гурту» та несамовитості найменших вихованців.
Під час нагородження було вручено грамоти та нагороди. Гран-прі вручали з відзнакою та грошовою премією. Решту ж нагород передали колективам на місця, разом із присутніми на святі головами об’єднаних територіальних громад  Іваном Назаром та Олександром Шаповаловим, очільниками селищних рад, керівниками будинків культури та сільських клубів. Окрім цього, кожен із учасників гала-концерту отримав у якості подарунку екскурсію до Миколаївського зоопарку чи заміського туристичного комплексу «Золота підкова», а також оплачуваний відпочинок на морі. А наймолодші отримали  квитки до Sky-парку.

Прес-служба депутата
Миколаївської обласної ради,
директора ТОВ «Золотий колос»
Надії Іванової