Діловий чоловічий костюм 2018

Костюм, мабуть, сама універсальна річ чоловічого гардеробу, тому при правильному виборі та вдалому доповненні він може використовуватися у всіх випадках життя від святкових заходів до повсякденних нарад на роботі. Цей факт обумовлює важливість пошуку «правильного» костюма.

У моді завжди залишаються піджаки, які сидять рівно по плечах, хоча молоді люди часто намагаються розбити цей стереотип. В силу вікової худорлявості і щуплості досить складно підібрати потрібний піджак, тому потрібно постаратися знайти бренди або магазини, які мають лінійки одягу спеціально для худих людей. Це буде виглядати краще і естетичніше незважаючи на те, що костюм застебнутий на всі ґудзики.

Як повідомляє сайт https://bolf.ua/main-ukr.html великим пріоритетом користуються широкі лацкани, тенденція їх звуження поступово відходить у минуле. Важливо пам'ятати, що комір повинен прилягати до самого піджака, не підніматися і не відкопилюватися ні в застебнутому, ні в розстебнутому стані. Для вирішення цієї проблеми можна трохи вшити річ збоку.

У моді як і раніше, трохи приталені піджаки, які створюють гарний силует і підкреслюють красиву чоловічу фігуру. Але якщо костюм підбирається для худорлявої молодої людини, варто, навпаки, звернути увагу на прямі моделі, тим самим підкресливши зростання.

Також вдало зростання збільшує костюм в смужку. Головне, щоб тон брюк і піджака співпадав, це стосується всіх принтів, наприклад, клітини.

У моду поступово повертаються прямі брюки зі стрілками. Але молодими людьми використовуються більш завужені моделі, так як на них це виглядає більш доречно.

Найактуальнішими кольорами для ділових подій залишаються чорний, синій, сірий, коричневий. Чорний, як правило, використовується для виняткових випадків, наприклад, весілля, випускних та інших урочистостей, але це не заважає чоловікам використовувати його і на роботі, і в повсякденному житті.

Актуальним малюнком є смужка і клітка. Смужка, як було сказано вище, витягує і стрункішою, а клітина, навпаки, додає об'єм, до того ж вона йде не всім, важливо замовити чоловічий костюм, приміряти, і об'єктивно оцінити відображення в дзеркалі.

На вузьких штанях стало модно робити трохи укорочені штанини, коли видно шкарпетки, але це, знову ж таки, підійде не кожному в силу віку, статусу, статури.

Правильний вибір чоловічого костюма - вигідна інвестиція на майбутнє, адже його можна комбінувати з різною взуттям, сорочками, футболками, краватками та метеликами, створюючи новий образ для наступного заходу.