Навчання за кордоном для кожного – подробиці на онлайн-ресурсі mudra.ua

Отримання освіти в Ірландії надає чудові перспективи увійти в англомовний бізнесовий світ та стати професіоналом у галузі високих IT-технологій, інженерії, медицини та туристичного бізнесу, до яких Ірландія має безпосереднє відношення. У цій країні розташовано офіси таких найвідоміших компаній світу, як Microsoft, Apple, Dropbox, Google, Facebook, HP та ін.

Переживши бурхливе економічне зростання (так званий феномен «кельтського тигра»), країна здобула респектабельний державний імідж та високий рівень життя, дуже привабливий для іноземців. Освіта в Ірландії (див. на: https://mudra.ua/ua/countries/irland), яка відома у всьому світі своїми здобутками у музичній, літературній та просвітницьких сферах, давньою культурою та традиціями, є престижною і бажаною для багатьох абітурієнтів з України. Загалом, у країні пропонується навчання на факультетах з природного, соціального, громадського, технічного та гуманітарного напрямків.

У чому полягають переваги ірландської вищої освіти?

Серед педагогічних коледжів популярним напрямком є спрямованість на роботу у навчальних закладах початкового рівня та на викладання англійської мови. Система спільної роботи студента і тьютора дозволяє організовувати навчальний процес для кожного студента індивідуально і у зручному режимі.

Найбільшим в країні є Технологічний інститут у Дубліні, де навчаються майбутні фахівці з економіки, дизайна, інформаційних технологій, архітектури та будівництва. Серед найпопулярніших університетів Дубліна є Трініті Коледж, Університет Лімерика та Національний університет Ірландії.

До беззаперечних переваг навчання у Ірландії можна віднести:

  • здобуття престижного диплому міжнародного зразка, який високо оцінюється роботодавцями всього світу;
  • отримання спеціальності, яка професійно спрямована на потреби ринку зайнятості;
  • можливість навчатися за бюджетну вартість, яка є значно дешевшою, ніж оплата за навчання у британських чи американських університетах;
  • демократичність вимог щодо зарахування (програма Foundation є необов’язковою для українських випускників);
  • сприятлива міграційна політика держави обумовлює однорічне перебування в країні та кар’єрний зріст випускників-іноземців;
  • гарна можливість працевлаштуватись (20 годин протягом тижня у навчальний період, 40 годин на період відпустки);
  • вдосконалення англійської мови шляхом занурювання в мовне середовище, регулярне корисне спілкування з носіями мови.

Що стосується плати за навчання, Ірландія одна з країн, де успішна та обізнана молодь може скористатися різними грантовими програмами на безкоштовне навчання та стипендіями для іноземців.

Навчання за кордоном та отримання диплому будь-якого ірландського ВНЗ, що займає верхні рядки в міжнародних навчальних рейтингах, ми пропонуємо зробити разом з освітнім порталом «Мудра», який є надійним помічником у цій справі та провідним ресурсом у цій галузі.