Из-за снежной стихии с завтрашнего дня в николаевских школах "каникулы"

Комментарии:

Исполком Николаевского городского совета принял решение о приостановке учебного процесса в школах с завтрашнего дня и до улучшения погодных условий.

Пресс-служба мэрии просит горожан передавать эту информацию родителям школьников.

Детские сады работают в обычном режиме.

УКРАЇНА
МИКОЛАЇВСЬКА МІСЬКА РАДА
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
РІШЕННЯ
від 16 січня 2016
м. Миколаїв
№ 4

Про призупинення навчально-виховного процесу в навчальних закладах міста

У зв’язку з погіршенням погодних умов, з метою захисту життя та здоров’я дітей, на виконання протоколу комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій м. Миколаєва від 16.01.2016 № 2, керуючись пп. 1 п. “а” ст. 32, ч. 6 ст. 59 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, виконком міської ради

ВИРІШИВ:

1. Призупинити навчально-виховний процес у 1-11 класах загальноосвітніх навчальних закладів міста і проведення масових заходів для дітей дошкільного та шкільного віку на період погіршення погодних умов.

2. Начальнику управління освіти Миколаївської міської ради Деркач Г.І. вжити необхідних заходів, пов’язаних з призупиненням навчально-виховного процесу в загальноосвітніх навчальних закладах міста.

3. Відділу інформаційного забезпечення Миколаївської міської ради (Рубан) оголосити через ЗМІ про призупинення навчально-виховного процесу.

4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника міського голови Шевченка Є.В.

Міський голова О.Ф. Сєнкевич