Iз Новим роком та Рiздвом Христовим!

Комментарии:

Щиро вітаю миколаївців із найочікуванішими і світлими святами - Новим роком та Різдвом Христовим! Це усіма нами з дитинства улюблені дні, наповнені світлом свята спільної радості, доброти, очікуванням дива й казки, душевного тепла та надії. Озирнувшись назад, можна сказати, що 2015 рік був непростим, - роком випробувань та іспитів для усіх нас та нашої держави. Нас намагалися зламати, позбавити віри в кращу долю, втягнути в конфлікти та свари. Ми встояли і зберегли вірність Україні, любов до неї, гідність, самодостатність, патріотизм. Рік був прожитий недарма. Він був насичений подіями, напруженою працею, глибоким змістом та звершеннями. Він подарував нам радість зустрічей й відкриттів, перемог і досягнень, новий досвід.
Нехай ці свята - вісники оновлення, мрій і сподівань - принесуть усім нам мир, добробут, спокій і злагоду, впевненість у майбутньому. Бажаю, щоб у Новому році ми зробили все, про що давно мріяли.
Хай новий 2016 рік буде мирним і спокійним! Від усієї душі зичу вам, шановні миколаївці, великого людського щастя, міцного здоров’я, добра й радості, вірних друзів та близьких людей поруч! Нехай новий рік виправдає ваші найзаповітніші надії і прагнення, принесе достаток і добробут вашим родинам. Нехай панують у ваших домівках мир, взаєморозуміння й любов.
Із Новим роком та Різдвом Христовим!

Із повагою,
Михайло Соколов,
голова Миколаївської обласної організації партії «Батьківщина», перший заступник голови
Миколаївської обласної ради