Завтра депутаты Николаевского горсовета признают Россию страной-агрессором?

Комментарии:

Завтра на сессии Николаевского горсовета вопросом №1 в повестке дня значится «О поддержке депутатами Николаевского городского совета VI созыва постановления Верховной Рады Украины от 27 января 2015 года №129-VІІІ». Напомним, что речь в этом постановлении идет о признании России страной-агрессором.

Приводим текст обращения, который содержится в проекте решения сессии Николаевского горсовета:

ЗВЕРНЕННЯ

депутатів Миколаївської міської ради на підтримку Постанови Верховної Ради № 129-VІІІ від 27 січня 2015 року щодо визнання Організацією Об'єднаних Націй, Європейським Парламентом, Парламентськими Асамблеями Ради Європи, НАТО, ОБСЄ, ГУАМ та національними парламентами держав світу факту агресії проти нашої держави

Шановні співвітчизники, миколаївці!

У цей складний час випробувань сили духу українського народу, його соборності та гідності ми впевнені, що миколаївці поділяють з нами почуття гніву та обурення діями бойовиків так званих «ДНР» та «ЛНР».

Зусилля, кров і піт бійців з 79-ої окремої аеромобільної бригади, батальйону патрульної служби міліції особливого призначення «Святий Миколай», морських піхотинців з першої бригади ім. К.Ольшанского, 19-го окремого мотострілецького батальйону, підрозділів Національної гвардії та багатьох інших військових частин бережуть нас від хаосу, що несуть самозвані «народні республіки». Подвиги наших бійців в боях на Донбасі навіки стануть символами мужності та жертовності в ім’я Батьківщини та українського народу.

Ми щиро вдячні нашим волонтерам, які, ризикуючи власним життям, вивозять із зони бойових дій поранених, забезпечують необхідними речами та продуктами наших воїнів, та надають допомогу всім нужденним.

Ми, українці, завжди вважали росіян дружнім народом. Наші діди та батьки пліч-о-пліч отримали перемогу у травні 45-го. Разом відбудовували вщент знищені міста і села. Це робили наші батьки і діди заради мирного майбутнього для нас з вами - своїх нащадків. Ми добре пам’ятаємо спільну історію.

Історію нашого міста творять люди, що поєднали свою долю з долею України. Ми усі, без винятку, прагнемо, щоб в кожному домі запанували мир і злагода. Ми пишаємося миколаївцями – захисниками нашої країни - і пам’ятаємо кожного, хто поклав своє життя за незалежність та територіальну цілісність нашої держави. Ми вистоїмо, бо нас обїєднує почуття відповідальності, солідарності та любові до України!

Депутати Миколаївської міської ради VI скликання