Ближайший праздник, когда в Николаеве позволен фейерверк - Новый год

Комментарии:

Решение городского совета от 11 сентября 2014 г. № 43/9 «О запрете использования пиротехнических изделий в г. Николаеве»

Розглянувши звернення депутата міської ради Мудрака О.І., з метою забезпечення прав та законних інтересів мешканців міста, керуючись ст. 144 Конституції України, п. 44 ч. 1 ст. 26 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, ст. 10 Закону України “Про благоустрій населених пунктів”, ст. 24 Закону України “Про забезпечення санітарного та епідеміологічного благополуччя населення”, п. 26 ст. 10 Закону України “Про міліцію”, міська рада

ВИРІШИЛА:

1. Заборонити використання піротехнічних виробів у м. Миколаєві, за винятком таких святкових днів: 31 грудня – 1 січня (новорічна ніч), 24 серпня (День незалежності України), День міста, 9 травня (День Перемоги), 15 лютого (День виведення радянських військ з Афганістану).

2. Встановити, що використання піротехнічних виробів у м. Миколаєві в інші дні дозволяється виключно за рішенням виконавчого комітету Миколаївської міської ради.

3. Відділу інформаційного забезпечення Миколаївської міської ради (Рубан) опублікувати рішення в засобах масової інформації.

4. Зобов’язати ММУ УМВС України в Миколаївській області взяти на контроль заборону продажу та використання піротехнічних виробів на території міста та забезпечити виконання цього рішення.

5. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань житлово-комунального господарства та благоустрою міста (Бурова).

Міський голова Ю.І. Гранатуров