Футболка-подарунок з оригінальним написом

Багато людей перед майбутніми святами задаються одним і тим же питанням про оригінальний подарунок. При цьому поєднуючи недорогу ціну і в той же час унікальність подарунка. Нікому не хочеться виявити свій презент на далекій полиці, який не був розпакований і з товстим шаром пилу.

Для тих, хто боїться помилитися з подарунком і вручити непотрібну річ, існує можливість створити власний подарунок. Ні, нічого шити і кроїти не потрібно, слід тільки визначитися з предметом дарування і вибрати відповідне зображення або напис для подальшого друку. Найпопулярнішим є друк на футболках, майках або толстовках, це вже суто індивідуально.

Так що ж написати?

Наступне питання, що виникає після вибору підходить за кольором і розміром футболки. Якщо з фотографією проблем не виникає, то ось з текстом бувають деякі складності.

Ось кілька компонентів для створення красивого напису:

1. Вибрати шрифт. Їх в інтернеті неймовірна кількість, на будь-який смак і колір. Є масивні із зарубками, є ідентичні рукописного написання, тобто з декоративними елементами і вензелями. Тут доведеться постаратися і підібрати той, що буде приємний оку і органічно виглядати на тканині.

2. Місце розташування. Коли вибір шрифту залишився позаду встає друге завдання - намітити зразкове місце розташування напису. Чи буде вона розташована вертикально або горизонтально, під кутом або прямо, в самому центрі або десь скраю? Все це потрібно продумати і прикинути кілька варіантів.

3. І третє в списку, але не менш важливе - сенс. Тут важливо мати хоч якесь уявлення про смаки та вподобання того, кому призначається презент. Буде дуже ніяково надрукувати щось неприємне і образливе для іншої людини, проявляючи свою необізнаність. Тому краще гарненько подумати, перш ніж вибирати логотип якоїсь музичної групи або футбольного клубу. В такому випадку краще знайти щось універсальне і веселе, щоб не потрапити в халепу.

4. Уникати іноземних слівець. Якщо ви не знаєте мову або не сильні в перекладі, то не варто брати цитату на іноземній мові, навіть якщо вона красиво лягає на ескіз і виглядає симпатичною. Переклад може виявитися абсолютно непередбачуваним, але ж комусь це носити.

5. Враховувати колір обраної тканини. Якщо обраний напис світлий, то він може губитися на білій футболці або бути непомітним, темний текст так само не буде виділятися на темній тканині. Ідеальний варіант - чорне на білому і біле на чорному. Якщо ж хочеться оригінальності, то можна пограти з палітрою, підбираючи кольори і зробити текст не монохромним, а з яскравим градієнтом. Найголовніше підібрати не дуже різкі кольори, від яких потім буде рябіти в очах. А готові написи на футболки можна підібрати тут.

Експериментуйте, шукайте цікаві висловлювання або просто смішні фрази. І дивуйте своїх близьких і коханих оригінальними подарунками!