Помогите мальчику выжить!

Комментарии:

Шановні доброчинці!

Справжньою трагедією для нашої сім’ї стала важка хвороба нашого трирічного синочка Максимчика. Лікарі України не в змозі його вилікувати. Куди ми тільки не звертались. Вже більше року його лікуємо, але ніяка терапія йому не допомагає, навпаки, хвороба прогресує. Десяток медикаментів у максимальних дозах нітрохи не допомогли.

Максим кожного тижня 2-3 рази потрапляє у реанімацію. Виявлено негативні побічні дії лікування. Українські лікарі опустили руки.

Складну операцію на головному мозку сина можуть зробити французькі лікарі. Але лікування занадто дороге. Я державний службовець, моя дружина – вчитель, перебуває у декретній відпустці по догляду за меншим синочком.

Наші заощадження та доходи розчинилися як крапля у бурхливому морі витрат.

Родина, друзі та близькі фінансово допомогли нам пройти перший етап діагностики у Парижі. Наступний етап – це діагностика на відкритому мозочку дитини, а затим - операція. Вартість наступної діагностики та операції французькі хірурги оцінюють в 50 тис. євро. Час йде не в нашу користь, а теперішнє життя схоже на жах. Нам важко дивитися на страждання дитини і розуміти, що його доля в руках доброчинців.

Максимчик не може зараз ходити в садочок, зате вдома він, мов справжній лікар, лікує своїх друзів – тигрика, мавпочку та мишку.

Щиро просимо Вас знайти можливість, допомогти нам у порятунку нашої дитини.

Мій тел. 0509183195.

Дякуємо. Хай Бог Вам віддячить сторицею!

З повагою Олександр, Галина та Максимчик Бігарії.

Одержувач: ПриватБанк

Найменування банку: ПриватБанк

Номер рахунку: 29244825509100

МФО: 305299

ЄДРПОУ: 14360570

Призначення платежу: допомога

Бігарій Олександр Йосипович

Ідент. код: 2928400838

Номер картки: 5167987207560463