«НИБУЛОН» скорбит в связи со смертью николаевского мэра Владимира Чайки

Комментарии:
Генеральний директор О.О. Вадатурський та трудовий колектив компанії "НІБУЛОН" висловлюють співчуття з приводу смерті міського голови м. Миколаєва В.Д.Чайки
Його життєвий шлях був яскравим та непересічним, але завжди тісно пов’язаним з Миколаєвом.
Одним зі своїх основних пріоритетів Володимир Дмитрович вважав сприяння економічному, соціальному і культурному розвитку міста корабелів. Будучи миколаївським підприємством, наша компанія завжди була впевнена – у нас є надійний друг, який готовий прийти на допомогу у тяжкі часи або розділити радість наших перемог та досягнень.
Йому вдалося створити в місті привабливий інвестиційний клімат, який дозволив нашій компанії реалізувати амбітні інвестиційні проекти – збудувати сучасний морський перевантажувальний термінал та створити сучасний вантажний флот, завантаживши на кілька років миколаївських суднобудівників роботою.
Будучи відданим патріотом свого міста і розуміючи проблеми та труднощі миколаївців, Володимир Дмитрович був провідником багатьох благодійних проектів та заохочував ділові кола міста брати активну участь у їх реалізації.
Саме завдяки його ініціативі та підтримці, багато років тому були розпочаті та реалізуються і донині соціальні проекти компанії, в рамках яких молоде покоління миколаївців має можливість отримувати достойну освіту, а громада міста належне медичне обслуговування.
На жаль, пішовши з життя передчасно, він не встиг втілити в життя все задумане.
Ми назавжди запам’ятаємо його як талановитого керівника, гармонійну, щиру і привітну людину, сповнену оптимізмом, самовідданого борця за інтереси громади.
Для громади Миколаєва це непоправна та гірка втрата.
Висловлюємо щире співчуття рідним та близьким Володимира Дмитровича.
Вічна пам’ять!