Повідомлення про намір отримати дозвіл на викиди забруднюючих речовин в атмосферне повітря стаціонарними джерелами Миколаївського відділення ПАТ «САН ІнБев Україна»

Комментарии:
Миколаївське відділення ПАТ «САН ІнБев Україна» належить до підприємств другої групи за ступенем впливу на забруднення атмосферного повітря.
Промисловий майданчик відділення розташований за адресою: 54050, м. Миколаїв, Корабельний район, вулиця Янтарна, 320.
Основною виробничою діяльністю Миколаївського відділення ПАТ «САН ІнБев Україна» є виробництво пива.
Санітарно-захисна зона підприємства витримана з усіх сторін, в її межах розташовані інші промислові підприємства або землі, не задіяні в сільськогосподарському обігу. Найближча житлова забудова розміщена на відстані 800 метрів на захід від межі підприємства.
Річний викид забруднюючих речовин в атмосферне повітря від стаціонарних джерел Миколаївського відділення ПАТ «САН ІнБев Україна» внаслідок виробничої діяльності за даними 2011 року, з урахуванням введення в експлуатацію першої черги нової промислової котельні та зростання обсягів виробництва, до 2018 року становить: з'єднання азоту - 19,220 т, вуглецю оксид - 97,892 т, діоксид вуглецю - 22180,389 т, з'єднання металів (заліза, ртуті, марганцю, хрому, нікелю) - 0,038 т, речовини у вигляді суспендованих твердих частинок, недиференційованих за складом (пил) - 1,419 т, неметанові леткі органічні сполуки (вуглеводні граничні, уайт-спірит, сольвент, кислота оцтова, масло мінеральне, пропан та інші) - 5,016 т, метан - 6,521 т, сполуки сірки - 0,001 т, аміак - 2,680 т, водень хлористий - 0,251 т, з'єднання фтору - 0,001 т.
На Миколаївському відділенні ПАТ «САН ІнБев Україна» постійно розробляються та втілюються заходи щодо зменшення викидів забруднюючих речовин в атмосферне повітря, їхнього шкідливого впливу на здоров'я людини та навколишнє природне середовище.
За більш детальною інформацією можна звертатися за адресою: 54050, м. Миколаїв, вул. Янтарна, 320 або за телефоном 50-12-05.
Зауваження, пропозиції громадських організацій та громадян з даного питання в строк 30 календарних днів від дня публікації приймаються управлінням охорони навколишнього природного середовища департаменту ЖКГ Миколаївської міської ради за адресою 54030,
м. Миколаїв, вул. Адмірала Макарова, 7.