Заява про намір отримати дозвіл на викиди забруднюючих речовин в атмосферне повітря ТОВ «Європейська транспортна стивідорна компанія»

Комментарии:

Товариство з обмеженою відповідальністю «Європейська транспортна стивідорна компанія» (ТОВ «ЄТСК») має намір отримати дозвіл на викиди забруднюючих речовин в атмосферне повітря від стаціонарних джерел.ТОВ «ЄТСК» розташоване за адресою: 54002, Україна, місто Миколаїв, Заводський район, вулиця Заводська, 23/26.
ТОВ «ЄТСК» приймає, тимчасово зберігає в складах та відвантажує зі складів насипні та навалочні вантажі за допомогою підйомно-транспортного обладнання.
Викиди забруднюючих речовин в атмосферне повітря здійснюються 28 стаціонарними джерелами.
Основними забруднюючими речовинами, що викидаються в атмосферне повітря, є: речовини у вигляді суспендованих твердих частинок, недиференційованих за складом, залізо та його сполуки та алюмінію оксид.
Із матеріалами з обгрунтування обсягів викидів для отримання дозволу на викиди забруднюючих речовин в атмосферне повітря стаціонарними джерелами для ТОВ «ЄТСК» можна ознайомитися за адресою: місто Миколаїв, вулиця Адмірала Макарова, 7, управління охорони навколишнього природного середовища та благоустрою департаменту житлово-комунального господарства.