Своєчасна сплата страхових внескiв - гарантiя соцiального захисту працюючих миколаiвцiв!

Комментарии:
До уваги бухгалтерів! Страхувальники, які мають заборгованість зі сплати страхових внесків за загальнообов'язковим державним соціальним страхуванням від нещасних випадків на виробництві та професійних захворювань, що утворилась станом на 1 січня 2011 року, щоквартально подають до робочих органів виконавчої дирекції ФССНВ та ПЗ звітність до повного погашення заборгованості за формою згідно з додатком до постанови правління Фонду від 30.11.2010 р. №31 «Звіт щодо сплати страхових коштів до Фонду соціального страхування від нещасних випадків на виробництві та професійних захворювань України» у строки до 20 квітня, 20 липня, 20 жовтня, 25 січня.
Також страхувальниками надається відомость розподілу чисельності працівників, річного фактичного обсягу реалізованої продукції (робіт, послуг) за видами економічної діяльності (додаток 5 до порядку віднесення страхувальників до класу професійного ризику виробництва з урахуванням виду їх економічної діяльності та проведення перевірок достовірності поданих страхувальниками відомостей про види економічної діяльності (в тому числі основний)) один раз на рік до 25 січня року, наступного за звітним. Надають відомість всі суб’єкти господарської діяльності, що мають статус платника єдиного внеску на загальнообов'язкове  державне соціальне страхування.
Нагадуємо про відповідальність платників страхових внесків і посадових осіб за несвоєчасну сплату страхових внесків, несвоєчасне інформування Фонду соціального страхування від нещасних випадків на виробництві про чисельність працівників, річний фактичний обсяг реалізованої продукції (робіт, послуг), про зміни технології робіт або виду діяльності підприємства.

Отже чекаємо на вас у січні 2012 року у відділенні виконавчої дирекції Фонду за адресою: місто Миколаїв, вулиця Чигрина, 3. 
Довідки за телефоном 47-91-10 або шукайте інформацію на сайті Фонду: www.social.org.ua.
 Фонд соціального страхування
від нещасних випадків
на виробництві та професійних захворювань у Центральному районі міста Миколаєва