Улица Лазурная: мы требуем тишины!-2

Комментарии:
Ответ на публикацию в «Николаевских новостях» №88
Повідомляємо, що за фактом надходження до редакції громадсько-політичної газети «Николаевские новости» звернень мешканців мікрорайону Намив, з приводу порушень тиші розважальними закладами «Бомбардир» та «Жара», керівництвом Миколаївського міського управління УМВС України в Миколаївській області проведено службову перевірку.
За результатами перевірки встановлено, що викладені у зверненнях громадян факти дійсно мають місце. В зв'язку з цим адміністратори бару «Жара» Климова Л. М. та бару «Бомбардир» Кумарницький С. О. притягнені до дисциплінарної відповідальності за порушення, передбачені ст. 182 КУпАП (порушення тиші). Зібрані адміністративні матеріали направлені до адміністративної комісії виконкому Заводського району м. Миколаєва для прийняття рішення згідно з чинним законодавством України.
28 липня, згідно з рішенням адміністративної комісії виконкому Заводського району м. Миколаєва, на громадян Кумарницького С. О. та Климову
Л. М. накладено адміністративні стягнення у вигляді штрафів 510 грн. та 255 грн. відповідно.
З метою недопущення надалі порушень прав мешканців прилеглих будинків із адміністраціями вищезазначених розважальних закладів проведено профілактичну роботу.
Крім того, керівництвом Заводського РВ ММУ УМВС України в Миколаївській області готується подання до адміністрації
м. Миколаєва щодо розгляду питання про анулювання дозволів на діяльність барів «Жара» та «Бомбардир» на координаційній раді з питань організації та контролю роботи об'єктів торгівлі виконкому Миколаївської міської ради.
Додатково повідомляємо, що питання недопущення порушень норм кримінального та адміністративного законодавства з боку пересічних громадян перебуває на постійному контролі керівництва Миколаївського міського управління.