З Новим роком, дорогi мешканцi Миколаiвщини!

Комментарии:
Голова Миколаївської облдержадміністрації Олексій ГАРКУША
Прийміть щиросердні вітання з найулюбленішими святами кожного українця - Новим роком та Різдвом Христовим!
Новорічні свята - це завжди щось надзвичайно чарівне! З дитинства ми поєднуємо разом відчуття свята, пухнастий сніг, запах ялинки, червоний одяг Діда Мороза і найтаємнішу ніч, коли новорічними зірочками і ліхтариками освітлюється нескінченна дорога наших мрій.
Сьогодні наш регіон посідає перше місце в Україні за темпами соціально-економічного розвитку, і ми впевнені, що наше лідерство наступного року буде збережено. Також одним із ключових завдань обласної влади у 2009 році разом із розвитком економіки буде підвищення рівня соціальної безпеки миколаївців. Завдання влади - не просто забезпечити економічні успіхи, а й спрямувати їх на допомогу людям.
2009 рік визначений Президентом України роком молоді в Україні. А це значить, що особлива увага влади буде приділена молодим миколаївцям - майбутньому області.
Щиро зичу вам, дорогі друзі, щастя, добра і злагоди. Нехай новорічні та різдвяні свята об'єднають усіх нас. Нехай Різдвяна зірка несе вам та вашим родинам невичерпну енергію, світло християнської Віри, Надії та Любові, мир та добробут, благополуччя та наснагу.
Веселих вам зимових свят та щедрої куті!