2 листопада - День працівника соціальної сфери! Фонд, що дарує надiю

Комментарии:
Відділення виконавчої дирекції Фонду соціального страхування від нещасних випадків на виробництві та професійних захворювань у Центральному районі міста Миколаєва вітає
Відділення виконавчої дирекції Фонду соціального страхування від нещасних випадків на виробництві та професійних захворювань у Центральному районі міста Миколаєва вітає своїх працівників та колег із професійним святом - Днем працівника соціальної сфери України.
Ваша праця сповнена гуманізму, милосердя, тепла, тисячі людей відчувають вашу турботу, увагу і доброзичливість.  Це, насамперед, потерпілі на виробництві та члени їхніх сімей. Піклуючись про людину, її майбутнє, забезпечуючи створення належних безпечних, здорових умов праці і допомагаючи тим, хто потрапив у нелегкі життєві ситуації, ви робите вагомий внесок у розбудову демократичного громадянського суспільства.
Нехай ваші добрі справи щодня знаходять відгук у серцях миколаївців. Щиро віримо, що ваша працьовитість та компетентність і надалі служитимуть людям. Щастя і добробуту вам та вашим сім'ям!