Зi святом, Миколаiвщина!

Комментарии:
Сімдесят років тому, у такі ж чудові осінні дні була утворена Миколаївська область, яка сьогодні є потужним промислово-аграрним регіоном нашої держави. Далеко за межами України знають Миколаївщину - край хліборобів та корабелів, регіон з потужним науковим потенціалом. Наша область добре відома в державі та за її межами не лише своїми досягненнями в галузях промисловості, АПК, науки й освіти. За роки свого існування Миколаївщина подарувала світові видатних науковців, письменників, художників, композиторів: С. О. Макарова, М. М. Аркаса, М. Л. Кропивницького, В. І. Даля, В. В. Верещагіна, Р. Г. Судковського та багатьох інших.
В роки незалежності на Миколаївщині сформувалася нова генерація людей, які своєю сумлінною працею примножують багатство нашого краю, зберігають для нащадків героїчні традиції минулого.
Впевнений, що Миколаївщина має сьогодні усі можливості для динамічного розвитку економіки, науки, культури.
Від імені голови Соціалістичної партії, голови Верховної Ради України Олександра Олександровича Мороза, фракції СПУ у парламенті, 12-тисячного загону соціалістів Миколаївщини щиро вітаю усіх земляків з нагоди 70-річчя з дня утворення області. Бажаю усім щастя, міцного здоров'я, успіхів у всіх добрих справах. Соціалісти Миколаївщини завжди робитимуть усе можливе для того, щоб наша область і далі була взірцем для інших регіонів України, залишалася одним з найпотужніших регіонів нашої держави, щоб ми з вами, наші діти й онуки жили щасливо й заможно.

З повагою
Сергій ЧМИРЬ, народний депутат України, перший секретар Миколаївського обкому Соціалістичної партії України.