Миколаївський обласний блок Юлii Тимошенко оголошує конкурс кандидатiв у депутати мiсцевих рад

Комментарии:
Блок Юлії Тимошенко переконаний - найближчим часом, після позачергових виборів до Верховної Ради України, відбудуться позачергові вибори до місцевих рад, як невід'ємна складова політичної реформи.
Виходячи з необхідності відкриття партійних списків для ініціативних громадян та посилення зв'язку з громадськістю, а відтак і підвищенню ролі органів місцевого самоврядування, ми, представники БЮТ у Миколаївській області, оголошуємо відкритий конкурс для претендентів у кандидати в депутати обласної, міських та районних рад.
Таким чином, усі, хто поділяє наші погляди, вірить у свої сили, прагне припинити безлад у суспільстві, кризу в політикумі та подолати людську недовіру до влади, приєднуйтеся до нас. Ми даємо кожному шанс проявити власний потенціал на благо громади. Наша ініціатива спрямована на впровадження нової суспільної ідеології, яка органічно поєднує соціальну солідарність із захистом індивідуальних прав і свобод людини.
Блок Юлії Тимошенко неодноразово демонстрував спільноті свою відданість демократичним принципам та послідовність у відстоюванні інтересів громадян. І, відкриваючи свої партійні списки, ми в черговий раз демонструємо своє прагнення до реальних позитивних змін у країні. Кожен з претендентів буде закріплений за конкретними населеними пунктами області, і за результатами діяльності протягом осені 2007 року найкращі заявники-активісти будуть внесені до списків кандидатів у депутати відповідних місцевих рад від БЮТ.
Звертатися за телефонами
районних штабів м. Миколаєва:
Заводський район
54038, м. Миколаїв, вул. Даля, 28, тел. 8 (0512)59-18-95.
Корабельний район
54050, м. Миколаїв, пр. Жовтневий, 308, офіс 1, тел. 8 (0512)59-10-07.
Ленінський район
54034, м. Миколаїв, вул. Миколаївська,19, тел. 8 (0512)58-17-91.
Центральний район
54003, м. Миколаїв, вул. Фалеєвська, 24 (2-й поверх), тел. 8 (0512)
59-23-84.
В містах та районах Миколаївської області звертатися в офіси ВО «Батьківщина».