Запрошуємо до дiалогу

Комментарии:
Протягом місяця, з 23 квітня Миколаївська обласна служба зайнятості та органи виконавчої влади проводять консультації з громадськістю з питань вирішення проблем зайнятості населення в сільській місцевості.
Консультації  проводяться з метою залучення громадян до участі в управлінні державними справами, надання можливості для вільного доступу до інформації про діяльність органів виконавчої влади, а також забезпечення гласності, відкритості, прозорості в діяльності цих органів.
Проведення таких консультацій  сприяє налагодженню системного діалогу органів виконавчої влади і громадськості, підвищенню якості підготовки та прийняття рішень з важливих питань державного і суспільного життя з урахуванням думки громадськості, створенню умов для участі громадськості у розробленні проектів таких рішень.
Консультації з громадськістю проводяться з питань, що стосуються суспільно-економічного розвитку держави та життєвих інтересів широких верств населення, у формі публічного громадського обговорення та вивчення громадської думки.
З питаннями вищезазначеної теми (вирішення проблем зайнятості сільського населення) звертайтеся, будь ласка, до обласного та районних центрів зайнятості та за телефонами гарячої інформаційно-консультаційної лінії в Миколаївському обласному центрі зайнятості: 47-32-26, 47-90-07, 47-59-25, 47-59-23, 35-83-32.